Způsoby úpravy vody na alkalickou

Co byste měli vědět o alkalické vodě:

Některé přístroje na úpravu vody na alkalickou

Výsledky pH při přenosných přístrojích na úpravu alkalické vody závisí na vstupní vodě a době působení. Čím déle se voda nachází v kontaktu s minerály, tím vyšší pH dosáhne. Voda z vodovodu potřebuje na změnu přibližně 10 - 20 minut. Díky přenosným přístrojům si můžete vyrobit alkalickou vodu kdekoliv a kdykoliv.

  1. Alkalická vodní tyčinka - jedna alkalická tyčinka stačí na aktivaci 0,5 l vody a dokáže vyrobit přibližně 500l alkalické vody. Čím déle máte vodní tyčinku ponořenou ve vodě, tím vyšší bude pH vody.
  2. Alkalické energetické sklenice
    alkalizujici dzban na voduobjem těchto sklenic závisí na typu, který si vyberete, přibližně je to 370ml. Podle vlastností vody a intenzitě používání náplň vydrží 3 až 6 měsíců. S energetickým pohárem se dá dosáhnout pH vody 9,2.
  3. Alkalizující džbán na vodu - objem džbánu je 2l a zásobník dokáže proměnit 2 500 - 3 000l vody na alkalickou. Má elegantní design vhodný do dveří ledničky.
  4. Ionizátor vody - ionizátory vody se připevňují přímo na vodovodní kohoutek. Díky ventilu můžete regulovat, zda chcete alkalickou vodu nebo obyčejnou, pitnou vodu a také si můžete nastavit kolik pH má upravená voda mít. Nevýhodou je jejich nepřenositelnost a vyšší cena.

Alkalický životní styl

  1. Nepijte slazené nápoje, perlivé nápoje, kávu, černý čaj a alkohol. Namísto toho dopřejte organismu pohár alkalické vody každou hodinu.
  2. ¾ jídel by měly být alkalické a ¼ mírně kyselé. Dávat si každý den pozor na to, jaké potraviny přijímáte je náročné. S alkalickou vodou se tomu můžete vyhnout. Je potřeba pouze dodržovat pitný režim s alkalickou vodou.
  3. Vyhýbejte se chemickým látkám a umělým sladidlům v potravinách, jako jsou instantní jídla a polévky, konzervované potraviny, polotovary atd..
  4. Hlavní jídlo dne je oběd, ne večeře. Na večeři si dejte jen něco lehkého, nejlépe surovou zeleninu.
  5. Ke každému jídlu jezte surovou zeleninu.
  6. Cvičte a pohybujte se - pocením se tělo detoxikuje.
  7. Relaxujte, zpomalte a najděte si chvilku pro sebe, čas na nějaký koníček - pokud chceme být zdraví, musíme najít duševní rovnováhu.sklenice s vodou

Důležité je nepřejídat se a nechat v žaludku místo na míchání a zpracovávání potravin. Pokud se přejíme, rychlost zpracování potravin se sníží a jídlo začne v žaludku kvasit.

Alkalická strava

Tělo si kyseliny dokáže vytvořit samo, měly by jste přijímat potraviny s vyšším obsahem alkaloidů, zejména minerály vápník, hořčík, sodík a draslík. Mezi nejvhodnější potraviny patří:

Naopak, měli bychom se vyhýbat takovým potravinám, na jejichž zpracování musí tělo brát zásady z vlastních zdrojů. A to jsou:

Již častěji můžeme jíst tvz. "Neutrální" potraviny:

Překyselení organismu patří mezi civilizační choroby

Obtíže, příznaky stárnutí, ale i vážné nemoci jsou jen reakcí organismu na překyselení. Svým lehkovážným stravováním dáváme prostor rozvíjení nemocí. Ustavičné svědění pokožky, celulitida, nadváha, problémy se zuby, kožní problémy či bodavá bolest v prstech jsou příznaky překyseleného organismu. Pokud si chcete být opravdu jisti, zda je Váš organismus překyselený, pořiďte si z lékárny lakmusové papírky na měření pH v moči.

Nemoci, které může způsobit překyselený organismus

Diskuse


Email nebude zveřejněn, jen jeho první část.